Col·lectiu youcat

Promoció de l’independentisme català a la xarxa

Projectes

Flashmob per la independència de Catalunya, realitzat el 18 de març de 2012 a les 12h a la plaça Catalunya de Barcelona. 8500 persones van omplir el centre de la plaça Catalunya amb barretines, senyeres i estelades en una acció flasmob que va durar menys de 5 minuts. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar a conèixer arreu del món la necessitat que té Catalunya de ser independent per tal d’assegurar el seu futur com a nació.

Lipdub per la independència de Catalunya i la resta dels Països Catalans, realitzat el 24 d’octubre del 2010 a la ciutat de Vic. Aquest vídeo té el rècord mundial de més gent participant en un lipdub, 5.771 persones, acreditades per la World Records Academy. La iniciativa sorgeix de la gent del poble català. Es vol fer saber, a tot el món, que Catalunya és una nació i com a tal necessita la independència per assegurar-se la supervivència i el futur. La cançó escollida ha estat La Flama, del grup Obrint Pas.

7 comments on “Projectes

  1. Joan B
    17 Mai 2012

    Sou collonuts,

    Visca Catalunya lliure i independent !!

  2. cristina murcia
    29 Mai 2012

    sou collonuts!! Amb gent com vosaltres l’orgull de ser català aumenta …. i tant si aumenta!! … INDEPENDÈNCIA JA!! VISCA CATALUNYA!!

  3. Albert
    1 Juny 2012

    Endavant, gent!!

  4. Joan
    17 Juliol 2012

    Sempre que em sento defallir les forces, veig el vostre Lip Dub i torno a creure que ens en sortirem! Merci per la vostra feina!!!

  5. alex Marcos gelabert
    25 Setembre 2012

    No sé si serveix per a res però estic passant els enllaços a colectius d’arreu del Món: Colectius de Natius Amaricans, tribus Maoris,Palestina en resum a tots aquells pobles oprimits i que volen ser lliures!!!

Deixa un comentari