Col·lectiu youcat

Promoció de l’independentisme català a la xarxa

Premsa

Aquest dimecres, 11 d’abril, estrena del vídeo de la Flashmob per la independència a Youtube

 L’acció s’ha finançat amb les aportacions de particulars a través de la plataforma de micromecenatge Verkami

 Més de 8000 persones es van reunir a la plaça Catalunya per participar a la flashmob

 El vídeo de la Flashmob per la independència, que va tenir a la plaça Catalunya de Barcelona el 18 de març i que va aconseguir reunir més de 8000 persones que van cridar a favor de la independència de Catalunya, s’estrenarà demà dimecres, 11 d’abril. El vídeo, que té els objectius de donar a conèixer i promocionar la independència de Catalunya arreu del món i, al mateix temps, convertir-se en la flashmob reivindicativa amb més participants, es podrà veure a Youtube.

La peça audiovisual serà un vídeo històric i emotiu on es veuran els milers de participants onejant senyeres i estelades mentre accedeixen progressivament a la plaça i comencen a cridar, unànimament, IN-INDE-INDEPENDÈNCIA!. Podeu fer-ne un petit tastet amb un teaser promocional si cliqueu a l’enllaç http://www.youtube.com/watch?v=LaVIsxVdp-U

La iniciativa de la Flashmob per la independència ha estat ideada pel col·lectiu YouCat, creadors del mític Lip Dub per la independència, que va tenir lloc fa més d’un any a Vic. Per a la Flashmob per la independència, els seus organitzadors han fet una crida per finançar l’acció amb aportacions a través de la plataforma catalana de micromecenatge Verkami http://www.verkami.com/projects/1634-flashmob-per-la-independencia. A dia d’avui, 10 d’abril, s’ha arribat a l’objectiu econòmic que l’organització s’havia marcat. Tot i això, el projecte encara quedarà obert fins el 24 d’abril, dia que acaba la campanya de 40 dies.

Les aportacions al projecte han estat a partir dels 5 euros i els particulars que hi han col·laborat apareixeran als crèdits de la flashmob com a mecenes o patrocinadors i obtindran el DVD oficial . D’aquesta manera, es podran cobrir els costos logístics i de material que s’han necessitat per a dur a teme el projecte i per a la realització del muntatge audiovisual professional.

La convocatòria de la Flashmob per la independència es va realitzar, i va ser seguida, a través de la pàgina de Facebook i també a Twitter, amb l’etiqueta #flashmobcat (a mitja tarda del 18 de març, dia que va tenir lloc la flashmob, es va convertir en Trending Topic).

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

8.500 persones omplen la plaça Catalunya de Barcelona en la Flashmob per la independència

Amb aquesta acció, es vol aconseguir la flashmob reivindicativa amb més participants a internet

16 càmeres han cobert la iniciativa que es podrà veure ben aviat en un vídeo a Youtube

Per al muntatge professional del vídeo, es necessita finançament que es gestiona a través de la plataforma de micromecenatge Verkami

8.500 persones han omplert aquest diumenge el migdia la plaça Catalunya de Barcelona en la realització de la Flashmob per la independència, convocada pels mateixos impulsors del mític Lip Dub per la independència que va tenir lloc fa més d’un any a Vic.

Els milers de participants, onejant senyeres i estelades, han començat a accedir progressivament a la plaça Catalunya a les 12:00h en punt per cridar, unànimament, IN-INDE- INDEPENDÈNCIA!. El crit ha anat pujant de volum a mesura que, espontàniament, la gent s’hi ha anat afegint des dels diversos accessos de la plaça. Deu minuts després, l’acció ha finalitzat i tothom ha anat abandonant el centre de la plaça tranquilament. La iniciativa ha estat possible gràcies a 200 col·laboradors i als milers de participants que han arribat a Barcelona d’arreu dels Països Catalans.

La Flashmob per la independència ha estat enregistrada per 16 càmeres repartides al llarg de tota la plaça Catalunya. De les seves imatges, se n’està ara editant un vídeo professional que s’estrenarà a Youtube properament. Serà una peça audiovisual històrica i emotiva, que es convertirà en la flashmob reivindicativa amb més participants que s’ha fet mai a internet. D’aquesta manera, es contribuirà a donar a conèixer i a promocionar la independència de Catalunya arreu del món.

Crida per al finançament de la peça

Per altra banda, l’organització fa una crida per finançar l’acció amb aportacions a través de la plataforma catalana de micromecenatge Verkami http://www.verkami.com/projects/1634- flashmob-per-la-independencia. Particulars, entitats i empreses poden fer aportacions al projecte des de 5 euros i aparèixer als crèdits de la flashmob com a mecenes o patrocinadors. D’aquesta manera, es podran cobrir els costos logístics i de material que s’han necessitat per a dur a terme el projecte i per a la realització del muntatge audiovisual professional que es farà al llarg dels propers dies.

La convocatòria de la Flashmob per la independència s’ha realitzat, i ha estat seguida, a través de la pàgina de Facebook http://www.facebook.com/Flashmobperlaindependencia i també a Twitter, amb l’etiqueta #flashmobcat que, a mitja tarda, s’ha convertit en Trending Topic (TT) de Catalunya.

Aquesta ha estat la segona acció reivindicativa dels creadors del Lip Dub per la independència, que, fins ara, ja ha estat vist per més d’1.675.000 persones i ha obtingut el rècord mundial de participació en un lipdub, 5.771 persones, acreditat per la World Records Academy.

L’equip de la Flashmob per la independència agraïm a cada una de les 8.500 persones la seva participació a l’acció i les seguim encoratjant a seguir lluitant per la llibertat del nostre país.

Més informació a:
-Pàgina web: http://www.fmindependencia.cat
-Pàgina de Facebook: http://www.facebook.com/Flashmobperlaindependencia -Twitter: @FMIndependencia
-Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=vf9pz5ZQrAo
-Verkami: http://www.verkami.com/projects/1634-flashmob-per-la-independencia

Per a qualsevol dubte o qüestió, ens podeu enviar un correu electrònic a flashmobindependencia@gmail.com, i us contestarem de seguida!

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

La Flashmob per la independència tindrà lloc a la plaça Catalunya de Barcelona
Lʼacció es realitzarà el proper 18 de març, a les 12:00h, al centre de la plaça Catalunya
La iniciativa és dels creadors del mític Lip Dub per la Independència, que ha aconseguit més dʼ1.600.000 visites a Youtube

Quan ja ha passat més d’un any de l’enregistrament del Lip Dub per la independència, que ja ha estat vist per més d’1.600.000 persones de tot el món i té el rècord mundial de més gent participant en un lipdub, 5.771 persones, acreditades per la World Records Academy, els seus creadors s’han proposat un nou repte: la Flashmob per la independència. Es tracta d’una acció col·lectiva que tindrà lloc el proper diumenge 18 de març, a les 12:00h, a la plaça Catalunya de Barcelona.
L’objectiu de la Flashmob per la independència és crear un vídeo per internet on es vol donar a conèixer i promocionar la independència de Catalunya arreu del món. Per aconseguir aquest objectiu, es produirà una flashmob (o multitud instantània) amb unes característiques concretes que la diferenciaran del que s’acostuma a veure a la xarxa.

Què és una flashmob?
La paraula flashmob significa multitud instantània (flash: ràpid, reflex; mob: multitud). És una acció o happening organitzada on, una multitud de persones es reuneixen, de forma
espontània, en un lloc determinat i s’hi comença a realitzar alguna cosa inusual. Sol començar amb un grup reduït de persones que es va ampliant progressivament. En pocs minuts es finalitza l’acció i tothom es dispersa ràpidament, com si no hagués passat res. Tot això es grava amb diferents càmeres i es penja a Internet per a la seva difusió.

Junts amb el crit in-inde-independència!
La Flashmob per la independència serà social, de tipus smartmob o acousticmob. Les persones que hi vulguin participar, hauran d’entrar, a les 12:00h en punt, progressivament, fins al centre de la Plaça Catalunya i, de cop, començar a cridar IN – INDE – INDEPENDÈNCIA. El crit anirà pujant de volum mentre s’hi anirà afegint més gent. Per aconseguir omplir la plaça de color, les persones que ho desitgin podran portar una barretina catalana. Aquesta acció ha de semblar espontània i tindrà una durada d’entre 3 i 4 minuts, màxim. Un cop hagi passat aquest temps, un senyal acústic marcarà el final de l’acció, els participants deixaran de cridar immediatament i es dispersaran en petits grups, tranquilament i cap a totes direccions, tal i com si no hagués passat res. L’acció es gravarà amb telèfons mòbils dels mateixos participants i pocs dies després, es podrà veure el resultat d’aquesta flashmob a Internet.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: