Col·lectiu youcat

Promoció de l’independentisme català a la xarxa

An Interpretive Dance For Spain!

El col·lectiu Youcat,presentem un nou vídeo a Youtube titulat “An interpretive dance for Spain -­‐ Kanye West, Gone”. Es tracta d’una peça que fa un homenatge el recent viral de la noia que decideix deixar la feina i comunica la decisió al seu cap mitjançant un vídeo on se la veu ballant dins l’oficina al ritme de la cançó Gone, del raper Kenye West. http://www.youtube.com/watch?v=Ew_tdY0V4Zo)
Youcat aprofita la mateixa idea de l’oficina per fer un símil entre la que ha treballat durant dos anys per una empresa i decideix plegar, i Catalunya, que ha treballat més de 300 anys per l’Estat Espanyol i decideix marxar. El treball de Youcat el protagonitzen quatre actors de la companyia l’Ou Cost de Vic, que ballen dins una oficina i,a través de subtítols en anglès,explica els greuges que pateix Catalunya amb Espanya i la decisió de voler decidir el nostre futur. El vídeo finalitza amb “we quit”, “we are gone”.

SUBTÍTOLS CATALÀ: Catalunya és una nació que forma part de l’estat espanyol. Durant més de 300 anys, ha estat solidària, treballant dur per una bona convivència. Però això a l’estat espanyol no li ha importat, no respecta ni la nostra cultura ni la nostra llengua, i cada vegada ens asfixia més econòmicament. Per tant, hem pensat de fer un vídeo que expliqui a tot el món que volem votar per decidir el futur de Catalunya i crear un nou estat d’Europa, més just, més digne i avançat. Ah! I fer saber a l’estat espanyol… Que marxem! Que marxem! Adéu.
Gràcies a Marina Shifrin per la inspiració que ens ha donat. http://www.youtube.com/watch?v=Ew_tdY0V4Zo

ENGLISH SUBTITLES: Our is nation is part of state of Spain. For more than 300 years Catalonia has been solidly, working hard for a better understanding with Spain. But Spain doesn’t care. It doesn’t respect neither our culture nor our language and it strangles us economically more and more. So we figured, we’d make one video of my own to explain to the world that we want to vote to decide the future of Catalonia and create a new state of Europe, that is more just, dignified and evolved. Oh! And to let the State of Spain know… We quit! We quit! We quit! We are gone.
Thanks Marina Shifrin for inspiration! http://www.youtube.com/watch?v=Ew_tdY0V4Zo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 4 Octubre 2013 by .

Navegació

%d bloggers like this: